top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraMargaret & Josef

Co vše najdete v kuchařce Srdcem v kuchyni?

🌞111 receptů přirozeně bez lepku, žádné náhražky, žádný zbytečný cukr.

🌞kuchařka je vhodná i pro začátečníky, je hrníčková. Jako míry používáme, hrníček , lžíce a lžičky. V kuchařce je průvodce, který míry vysvětlí a převede i na gramy pro větší přehled a přesnost.

🌞Recepty jsou naše autorské a nebo naše oblíbené, převedené do zdravější a bezlepkové podoby.

🌞Recepty jsou snadné. Není cílem být v kuchyni x hodin. Většina je hotová do půl hodinky max do hodiny.

🌞Recepty jsou z lokálních a snadno dostupných surovin. Cíl je chutné, zdravé jídlo, za dobrou cenu a ve vysoké kvalitě.

🌞Když si nevíte rady máme podpůrnou skupinku, kde poradíme. Bezlepkové recepty - Srdcem v kuchyni

🌞v kuchařce najdete tabulku kalorických hodnot a to jak na celek, tak na jednotlivé porce. Dále hodnoty jako jsou sacharidy, bílkoviny a tuky a to také na celý pokrm i na jednotlivé porce. Hodnoty počítaly dvě nutriční terapeutky, fitness trenérka a výživová poradkyně. 100% sedí při zachování receptů v originále.

🌞dále je v kuchařce obsah. Tam najdete snídaně, svačinky, polévky, obědy a večeře, koláče, pečivo, pomazánky,saláty, sušenky, dezerty, marmelády a chuťovky.

🌞 Recepty byly testovány v několika domácnostech v různých podmínkách a dokonce i v internátní kuchyňce. Různými lidmi. Jsou určeny pro všechny. Vhodné nejen pro celiaky a alergiky. Ideální recepty na oslavy, kde se může sejít více intolerantních lidí a vy je můžete všechny kvalitně, zdravě a chutně pohostit. Všechny recepty jsou přirozeně bez lepku, cukru, sóji, laktózy. Jdou však udělat s cukrem s laktózou nebo naopak bez mléka, vajec, kakaa, ořechů. K tomu slouží tabulka náhrad.

🌞Recepty testujeme při různých příležitostech. Je pro nás totiž důležité aby byly recepty nejen zdravé, ale hlavně chutné a aby jídlo do druhého dne nebylo tvrdé. Testujeme vždy chuť jídla 1, 2 a 3 den. Zatím byla vždy jen kladná odezva. Nejvíce jsem se bála mužů a dětí, ale nakonec jim chutnalo a chodili si přidat. ( jarmark, trhy, školní akce, grilování, oslavy,charita, svatba)

🌞V receptech je napsáno, která jednodruhová mouka je použitá, nebo jak je možné ji obměnit. ❤U nás v receptech NEPÍŠEME nic neříkající termín jako je 1 hrnek bezlepkové mouky. Nepoužíváme v kuchařce směsi. Každá mouka se chová jinak a je to matoucí a recepty pak nevychází. Takže u nás se přímo a jasně dozvíte co a jak použít a čím to jde případně nahradit. Knihu můžete koupit na našem webu a podpořit nás tím v našich aktivitách. 🙌 Nebo jí seženete v sítích Luxor, Kosmas, Knihy Dobrovský, Alza, Martinus, Kuchařky.cz

Děkujeme za přízeň a podporu v naší milované práci. Gréta, Josef a děti



264 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Velikonoční stezka 2024

Zde si můžete stáhnout Velikonoční stezku 2024 ve formátu pdf

bottom of page